Γιώργος Τζέγκας

Ο Γιώργος Τζέγκας (a.k.a. CryptoCapitalist) είναι οικονομολόγος με πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση επιχειρήσεων και εξειδίκευση στη χρηματοοικονομικά, εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, σε μία από της μεγαλύτερες πολυεθνικές στα FMCGs στον κόσμο. Αν και η ενασχόλησή του με τα κρυπτονομίσματα ξεκίνησε σχετικά αργά (το 2017) κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στο χώρο των κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα.

Το κανάλι του Γιώργου στο YouTube (CryptoCapitalist Greece) είναι το παλαιότερο και ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια στην Ελλάδα, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το Bitcoin, την οικονομία και τα Κρυπτονομίσματα.

Ακόμα, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη και administrator της Greek Cryptocurrency Community (στο telegram), καθώς και ενεργό μέλος σχεδόν σε όλες τις αξιόλογες κοινότητες στην Ελλάδα.

Το κανάλι ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2018 και έκτοτε συνεχίζει αδιάλειπτα να ενημερώνει και να εκπαιδεύει το κοινό, αναλύοντας την τάση της αγοράς, την επικαιρότητα, την τεχνολογία του Blockchain με συνέπια, σοβαρότητα και αντικειμενικότητα κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να γίνει η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών στο Ελληνικό YouTube.

Ακόμα, στο κανάλι φιλοξενούνται τα meetups της Ελληνικής Κοινότητας Κρυπτονομισμάτων (Greek Cryptocurrency Community στο telegram) στα οποία έχουν μιλήσει προσωπικότητες που χρίζουν παγκόσμιας αναγνώρισης στο χώρο όπως η αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Εύα Καϊλή, o συνιδρυτής του Ethereum Vitalic Buterin, ο καθηγητής και Chief Scientst IOHK Άγγελος Καγιάς, ο onchain analyst Willy Woo, ο επικεφαλής έρευνας της JP Morgan Νικόλας Πανηγυρτζόγλου και πολλοί άλλοι.