Σχετικά με εμάς

Το Pame Crypto είναι μία πρωτοβουλία ιδιαίτερων ανθρώπων στο χώρο, ο καθένα τους με ξεχωριστές δεξιότητες, εμπειρίες και γνώσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση κάθε στιγμή. Ανάλυση της αγοράς, μακροοικονομική ανάλυση, τεχνική ανάλυση, on-chain analysis και πολλά ακόμα σε ένα εβδομαδιαίο newsletter εξαιρετικά χρήσιμο και κατανοητό από τον νεοεισερχόμενο μέχρι και τον πιο έμπειρο trader. Ευκαιρία είναι η σωστή πληροφορία στο σωστό χρόνο! Pame λοιπόν στα Crypto μαζί ώστε να έχεις την καλύτερη πληροφορία κάθε στιγμή.

Αλέξιος Βανδώρος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει δημιουργήσει πολλά επιχειρηματικά projects σε διαφορετικούς τομείς. Είναι συνιδρυτής και CEO της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρίας WEALTH AVENUE PLC που επενδύει κυρίως σε hard assets περιουσιακά στοιχεία αξίας που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα, κυρίως μέσα από το Real Estate.

Δημήτρης Δημητριάδης

O Δημήτρης “εξερευνά” το μέλλον και εντοπίζει τις τάσεις και τις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν τον κόσμο. Αποστολή του είναι να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως θα λειτουργούν η κοινωνία, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι επιχειρήσεις στο μέλλον. Μέλος της ομάδας Προοπτικής Διεύρυνσης της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γιώργος Τζέγκας

Ο Γιώργος Τζέγκας (a.k.a. CryptoCapitalist) είναι οικονομολόγος με πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση επιχειρήσεων και εξειδίκευση στη χρηματοοικονομικά.ουσιακά στοιχεία αξίας που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα, κυρίως μέσα από το Real Estate.

Απόστολος Τσικούρας

Ο Απόστολος Τσικούρας είναι ερευνητής σε νομικό γραφείο που εστιάζει σε ζητήματα financial technology και ως placement advisor σε αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας για τη διαπραγμάτευση σε αγορές συναλλάγματος. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ακαδημαϊκές ομιλίες και μη, ενώ παράλληλα είναι διαχειριστικό μέλος της ελληνικής κοινότητας κρυπτονομισματων.

The Hand

The Hand είναι επαγγελματίας trader & τεχνικός αναλυτής. Aσχολείται με το GPU mining και την τεχνική ανάλυση και ασκεί επαγγελματικά το τεχνικό trading, full time.